Overkill’s The Walking Dead představuje druhou hratelnou postavu
zdroj: tisková zpráva

Overkill’s The Walking Dead představuje druhou hratelnou postavu

11. 4. 2018 10:14 | Video | autor: Patrik Hajda |

Stálé žádné skutečné záběry z hraní, ale aspoň další kvalitně zpracovaný filmeček. Overkill’s The Walking Dead nás zřejmě bude napínat ještě dlouho. Po čtyřech měsících se nám představuje teprve druhá ze čtyř hratelných postav, které budou v kooperaci čelit hordám zombíků uprostřed Washingtonu, D.C. Po architektovi se ukazuje zdravotní sestra.

Dva týdny před Vánoci se vám představil architekt Aidan, který po zombie apokalypse zanechal svého krásného povolání a dal se na brutální rozprskávání prohnilých mozků. Tehdy už se nám představily obličeje i zbylé neznámé trojice, viz obrázek výše. Vašek jim tehdy ve svém článku dal celkem trefné pracovní názvy – po Aidanovi zleva následuje Aloy, Starý Gordon Freeman a Paní žirafa.

No, zatímco Aloy a Gordon si ještě nějakou dobu počkají na odhalení svých pravých identit, nyní už víme, že Paní žirafa je ve skutečnosti Maya. Vašku, skoro jsi to trefil! Walking Dead se bez lékařského prostředí prostě nemohou obejít. Nákaza zastihla Mayu ve chvíli, kdy se snažila pomoct pokousanému nebožákovi na nemocničním lůžku. Na jakou hrůznou minulost musí Maya vzpomínat zjistíte ve videu níže. Overkill’s The Walking Dead je naplánovaná na letošní podzim pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články