Operation Red Crow pro Rainbow Six Siege vás zavede do japonské Nagoje
zdroj: tisková zpráva

Operation Red Crow pro Rainbow Six Siege vás zavede do japonské Nagoje

3. 11. 2016 17:22 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po Brazílii se operátoři v Rainbow Six Siege podívají do Japonska. Ubisoft zatím představil nové DLC s názvem Operation Red Crow jen velmi vágním videem s lokaci na střeše mrakodrapu v Nagoji. Ačkoliv byste tedy očekávali velmi moderní zástavbu, opak je pravdou. Jde o tradiční japonskou architekturu, která dodá střetu dvou týmu unikátní exotickou příchuť.

Kromě videa se ale objevily i méně oficiální informace skrz Reddit. Zde se objevily obrázky dvou nových operátorů, samozřejmě Japonců. Jmenují se Echo a Hibana, a jelikož nebyli oficiálně představení, můžeme se jen dohadovat, jaké budou jejich schopnosti.

Echo má v rukách zjevně nějaký speciální model drona, a to je vše. Můžete čekat, že bude excelovat v průzkumu terénu. Hibana je žena, v překladu její jméno znamená „jiskra“ a dá se čekat, že její futuristicky vyhlížející puška bude mít nějaký EMP efekt. Na její uniformě pak můžete vidět nášivku SAG, což je zkratka japonské protiteroristické jednotky Special Forces Group - v japonštině Tokušusakusengun.

zdroj: Archiv

Další detaily o Operation Red se dozvíme snad tento týden.

Nejnovější články