Onlinovka Triad Wars vás láká, abyste se stali králi hongkongského podsvětí
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Triad Wars vás láká, abyste se stali králi hongkongského podsvětí

21. 4. 2015 15:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ani jako zarytý fanoušek Sleeping Dogs, které staví na piedestal městských akcí posledních let, se nemohu pro Triad Wars nadchnout. Nepomáhá ani nejnovější trailer, kterým se United Front Games na onlinovku vycházející ze stejného prostředí, tedy Hong Kongu, upozornit. Ačkoliv vás název traileru vyzývá, abyste se stali vládci podsvětí, obsahově se spíš zdá, že se máte stát řezníky, kteří jdou po co nejkrvavějším zabití svého protivníka.

Ne, že by Sleeping Dogs šli pro ránu, krev a brutalitu daleko, ale skoro vždy sloužila v dobrých službách příběhu. Tady, v poněkud samoúčelném sestřihu, působí spíše samoúčelně, přičemž nikoho asi nedojme likvidace vrtačkou a nebo s pomocí cirkulárky. Navíc animace vypadají spíše podprůměrně a hůř, než u Sleeping Dogs. Je asi třeba brát v úvahu fakt, že Triad Wars se nachází ve fázi uzavřené bety, kam se můžete přihlásit na oficiálních stránkách, ale ani tak nepůsobí technická stránka zrovna vábně.

Spíše bych čekal, že se bude hra snažit představit MMO prvky, kterými se dříve chlubila. Tedy spravování vlastního gangu, pronikání na území jiných a jeho přebírání, krádeže aut, vybírání výpalného, prostě to, co dělá gang gangem (a ne mávání kladivem). Ale právě to, že trailer tyto prvky neukazuje zároveň budí naději, že pod kůží Triad Wars tepe funkční MMO srdce, které přebije poněkud rozpačitější formu. A pokud třeba jste v uzavřené betě, svěřte se nám se svými dojmy. Dostojí Triad Wars odkazu Sleeping Dogs a nebo United Front Games tvrdě narazí?

zdroj: Archiv

Nejnovější články