Od března bude k dispozici plná verze akční strategie Infested Planet
zdroj: tisková zpráva

Od března bude k dispozici plná verze akční strategie Infested Planet

6. 2. 2014 16:45 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Jak to vypadá, když se postaví šestice mariňáků proti tisícům ufounů? To krom jiných děl můžete už nějaký čas zjišťovat i v nezávislé taktické strategii Infested Planet. Koho by zdejší hratelnost plná miliard projektilů a všeobecného masomlejnu zaujala, bude tuto záležitost určenou pro PC a Mac moci od března okusit v plné verzi.

Infested Planet je ve vývoji už nějaký ten čas, velmi dlouho se testovala v betaverzi, dočkala se i Early Access formátu. Ostatně, už před dvěma a půl lety o hře informoval Marek Král v Nezávislém rozcestníku, kde zmínil jak předešlou (velmi podobnou a freeware) hru Alexe Vostrova, vývojáře Infested Planet, tak popsal i její hratelnost jako variaci na tower defense. Soudě dle aktuální verze však titul připomíná spíše shora viděnou akci, v níž však nejde o rychlé reflexy, nýbrž mikromanagement šestice vojáků tak, aby pokryli celou mapu a zvládli anihilovat hnízda oponentů.

Zanícení fanoušci vojácké likvidace všeho mimozemského by měli rovnou zamířit i na oficiální web či na steamovskou stránku projektu. Ačkoliv Infested Planet zrovna nezaujme audiovizuální fasádou, brutálně působící hratelnost ruku v ruce s gradující obtížnosti slibují zážitek, který tu už nějaký ten pátek nebyl.

...

Nejnovější články