Nový update přináší do Company of Heroes 2 bahýnko jižní fronty
zdroj: tisková zpráva

Nový update přináší do Company of Heroes 2 bahýnko jižní fronty

11. 12. 2013 10:41 | Video | autor: Aleš Smutný |

Realtimová válečná strategie Company of Heroes 2 potvrzuje, že herní obsah v těchto dnech nekončí s dohráním titulu po vydání. Další update s názvem Southern Fronts přináší kromě zabahněného traileru i nové mapy a pár dalších novinek.

Umístěním odpovídá jihovýchodní části sovětské fronty v roce 1943, kdy sovětská protiofenzíva narazila na německou Skupinu armád Jih, na jaro a tedy mohutné tání a blížící se bitvu o Charkov.

V rámci updatu vyjdou dvě mapy – Hill 311 a Don River. Kromě toho zde najdete i sólo challenge. Spring Rasputitsa, což je název vycházející z období, kdy sníh a led na jaře tají a vytváří v této oblasti obrovské bahnité pásy, které znemožňují jakýkoliv efektivní přesun. V rámci mise pak bude vaším úkolem přepadnout německou jednotku uvězněnou jarními bahny a nachystat jí tedy vlhký, mazlavý hrob.

...

Další výzva se jmenuje prozaicky Occupation a věnuje se momentu, kdy německá armáda chystá protiofenzívu na Dněpru. Dále zde najdete osm nových AI bitev. Kupříkladu Retreat to Donets vás postaví do role sovětských vojáků, kteří ustupují k řece Doněc poté, co přišli o Charkov. Opět. Jak už je asi jasné, update se bude točit kolem bojů na Ukrajině a rozšíří celý obsahový arzenál Company of Heroes 2. Ostatně, onen budoucí čas není na místě, Southern Fronts už by měl být k dispozici ke stažení.

Nejnovější články