Nové záběry z Deep Down ukazují přesun z budoucnosti do fantasy středověku a zpět
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z Deep Down ukazují přesun z budoucnosti do fantasy středověku a zpět

18. 9. 2014 14:34 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Žánrem akčních fantasy rubaček momentálně hýbe spíše raketovou rychlostí vyvíjený Bloodborne, Capcom však nespí a novým trailerem se snaží přetáhnout pozornost od konkurence zpět ke svému Deep Down. RPG spočívající v prolézání náhodně generovaných kobek a zápletka, která trochu připomíná Assassin's Creed, se nyní připomíná novým videem kompilujícím vše podstatné.

Trochu konkrétnější rysy nabere příběh o hrdinech cestujících ve svých snech z New Yorku konce 21. století do roku 1494, v němž zjevně není nouze o magické výjevy. Oproti Assassin's Creed však hratelnost samotných akčních pasáží připomíná spíše Souls sérii. Přehlídku efektů zalitou snahou o osudové vyprávění pak trailer uzavírá finálním dračím bossem.

Rozhodně nejde o nic, co bychom ještě neviděli, na hmatatelnější ukázky si navíc počkáme až do příštího roku, kdy odstartuje nejaponský betatest. Přitom se Deep Down rozhodně má čím pyšnit, jmenovitě například kooperativním režimem nebo dodatečným vyprávěním zápletky skrze funkce PS4, třebas změnou světla ovladače dle aktuální herní pasáže.

zdroj: Archiv

Nejnovější články