Než vám přijde pozvánka do bety Hawken, naučte se základy
zdroj: tisková zpráva

Než vám přijde pozvánka do bety Hawken, naučte se základy

29. 10. 2012 13:52 | Video | autor: Petr Poláček |

Pokud někdo z vás měl možnost o tomto víkendu uzavřeně betatestovat multiplayerovou mech akci Hawken, tak by měl vědět, že mu docela závidím. Můj email pozvánku s kódem nevyplivnul a nezbylo mi, než hrát další zápasy v PES 2013 a nakouknout do AC3. Jedinou útěchou mi tak zůstává čtveřice tutoriálových videí, které tvůrci z Adhesive připravili pro současné a budoucí účastníky testovacích víkendů, aby jim představili základy své hry. A když píšu základy, tak myslím úplné základy.

První video vám představí nakupování a vybavování mechů v garáži, zatímco druhé video nabízí ukázky základních manévrů včetně kláves, kterými je aktivujete. Hlavně však video prezentuje herní svět a jeho povahu z aktuální verze hry a nedá se jinak: chci to hrát.

zdroj: Archiv

Bál jsem se přílišné lehkosti mechů, ale bál jsem se zbytečně. Přestože fyzika hry je upravena pro potřeby rychlejších multiplayerových bitek, stroje se na úkor snazší manévrovatelnosti a rychlosti nezbavují své váhy zcela. A to je pro mě ve spojitosti se systémem přehřívání zbraní, „dashováním“ a designem map základ hratelnosti, kterým mě Hawken láká. Snad se to nezmění, až si tuhle akci z mechu a kapradí vyzkouším na vlastní smysly.

zdroj: Archiv

Pokud vám tahle dvě videa nestačila, na YouTube kanálu Adhesive Games najdete ještě prezentace dvou herních módů, konkrétně módů siege a missile assault. Na závěr snad už jenom připomínka, že dle odpočtu na homepage hry zbývá do spuštění ostré verze této free-to-play hry necelých 44 dní.

Nejnovější články