Next Car Game od tvůrců FlatOut představuje destrukční model
zdroj: tisková zpráva

Next Car Game od tvůrců FlatOut představuje destrukční model

16. 9. 2013 14:07 | Video | autor: Petr Poláček |

Stále si nejsem jistý, jestli název Next Car Game pro chystaný nový titul od týmu Bugbear (FlatOut, Rally Trophy, atd.) je skvělý tah, nebo důkaz o nedostatku invence, ale asi se shodneme na tom, že hře v případě nouze můžeme pracovně říkat FlatOut 3 – skutečný FlatOut 3, ne tu hrůzu, kterou předloni do světa vypustila Strategy First. Že je Next Car Game skutečným nástupcem FlatOut série, dokazuje i následující video, které prezentuje testování destrukčního modelu.

Na záběrech videa neuvidíte žádné tratě nebo efekty, jen kopulaci auta a různých překážek a drtičů, ze které nebohé vozítko obvykle nevyvázne celé. V plné míře souhlasím s komentářem fanoušků na YouTube, kteří tvůrce nabádají, aby tohle sněhobílé destrukční hřiště přidali do hry jako samostatnou instanci.

...

Z nějakého zvráceného důvodu mi přijde strašně zábavná představa, jak zkouším auto zničit na sto a jeden způsob. Dalo by se to napojit na bodové hodnocení jako v Burnout hrách, připojit k tomu nějakou formu destrukční arény kvůli multiplayeru, a plnohodnotný herní mód je na světě.

Next Car Game si můžete už nyní předobjednat na homepage a získat tak přístup do rozpracované verze hry, až bude dostupná. Až si Next Car Game předobjedná 10 tisíc lidí, tak tvůrci všem, co si hru předobjednali, předhodí hratelnou ukázku ze hry – třeba zrovna destrukční hřišťátko. Tak se přidejte, ať se na tu ukázku z Next Car Game můžu podívat co nejdříve :)

 

Nejnovější články