Muzikální mág, draci a jiné novinky na záběrech z DLC pro Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

Muzikální mág, draci a jiné novinky na záběrech z DLC pro Dragon Age: Inquisition

6. 5. 2015 15:46 | Video | autor: Honza Konfršt |

Předevčírem představené a včera vydané DLC Dragonslayer pro Dragon Age: Inquisition se EA a Bioware rozhodly názorně prezentovat i trailerem, které předvádí novinky přídavku, kterým vévodí drak a chlapík z kouzelnou loutnou. DLC je čistě multiplayerové, je šířené zdarma a soudě dle videa není překvapivě prosté ani příběhu.

S partou podobně odvážných dobrodruhů se můžete v DLC pro všechny verze hry vydat na lov jednoho ze tří elementálních draků v nové lokaci s názvem Ferelden Castle. Vybírat lze z trojice nových postav včetně původně aprílového barda. Jednu ze tří postav dostanete automaticky, zbylé dvě můžete najít jako raritní drop, ale spíše si je můžete odemknout tvorbou jejich brnění.

Do jakého draka se se svými spolubojovníky na nové mapě pustíte, to je na vás. Abyste jej ale přivolali a mohli s ním v páté zóně Ferelden Castle bojovat, musíte si vyrobit a do inventáře vložit kladivo Dragon’s Call. To je úkol jediného hráče, nikoli všech. Pokud v partě bude mít zbraň na vyvolání draka více hráčů najednou, tak spotřebovat ji může pouze jeden z nich. Bližší informace o DLC jsou k nalezení ve FAQ na oficiálních stránkách hry. A teď už zmiňovaný trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články