Multiplayerový trailer signalizuje dnešní vydání Battlefield 4
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerový trailer signalizuje dnešní vydání Battlefield 4

29. 10. 2013 18:36 | Video | autor: Petr Poláček |

Při zběžném pohledu na internety se zdá, jakoby se herní svět rozdělil na dvě půlky. Jedna se třese nebo už hraje Assassin’s Creed IV, zatímco ta druhá se pustila do hraní Battlefield 4. Jakoby ty čtyřky měly mít letos nějaký význam… A zatímco recenzi AC IV už jsme vám odpoledne nabídli, na zhodnocení BF 4 si od nás budete muset pár dní počkat. Do hry se dostaneme stejně jako vy všichni ostatní až s vydáním hry, přičemž s ohledem na to, že BF 4 je primárně multiplayerová záležitost, by stejně by nemělo smysl hru hodnotit bez zkušenosti z ostrého provozu.

Kdo po BF 4 toužil, tak si hru stejně koupil. Kdo k rozhodnutí potřebuje názory ostatních, může si posloužit v zahraničních recenzích, kterých je internet plný stejně jako dlouhatánských videí přímo z hraní singlu i multiplayeru. Ve srovnání s nimi je oficiální multiplayerový trailer v článku plivnutím do moře, ale není důvod, proč vám ho upírat.

...

Zbývá už jen pogratulovat fanouškům obou dvou sérií, čili Assassin’s Creed i Battlefield, protože počínaje dneškem jim asi nastaly pořádně hutné a dlouhé žně, které tvůrci obou her přiživí svými dalekosáhlými DLC plány. V případě BF 4 třeba první DLC s názvem China Rising dorazí už 17. prosince, pro majitele BF premium pak dokonce už 3. prosince.

Nejnovější články