Motocyklová Ride se ukazuje v novém traileru se záběry z japonské trati
zdroj: tisková zpráva

Motocyklová Ride se ukazuje v novém traileru se záběry z japonské trati

17. 2. 2015 14:18 | Video | autor: Honza Konfršt |

Na vůni virtuálního benzínu a rovněž virtuální pach spálených pneumatik láká nová ukázka na Ride, závodní motocyklový titul, jenž zamíří na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PS4 a PC 20. března. Ride pochází od Milestone, autorů sérií MXGP a MotoGP a představuje tak vůbec první titul těchto vývojářů s vlastní licencí. Až doposud se v jejich podání vždy jednalo o licencované produkty.

Licenci se však nevyhnou stroje ve hře a vyznavači virtuálního závodění na dvou kolech se dočkají například strojů značky Yamaha, Ducati, Kawasaki, KTM, Honda, Triumph a řady dalších, z nichž ještě minimálně tři výrobci teprve budou odhaleni na oficiálních stránkách.

Celkově má ve hře být přítomna více jak stovka strojů rozdělená do čtyř různých kategorií, a to například včetně historických motocyklů. Bezmála všechny stroje pak půjdou náležitě upravovat dle aktuálních potřeb jezdce. Protáhnout jim ráfky budou hráči moci v celkově patnácti lokacích, z nichž každá nabídne až trojici různých tratí.

Jednu z nich ukazuje i následující video. V něm se můžeme podívat do Japonska na okruh Sportsland Sugo. Máte tak možnost vidět jednu z tratí postavených dle reálné předlohy a s licencí. Mrkněte a podělte se s námi o svůj názor - vyhlížíte tento zajímavý projekt kombinující více závodních disciplín s motocykly, nebo byste raději viděli například další přírůstek do MotoGP série?

zdroj: Archiv

Nejnovější články