Mobilní verze GTA: Vice City ukazuje vypulírovanou grafiku
zdroj: tisková zpráva

Mobilní verze GTA: Vice City ukazuje vypulírovanou grafiku

29. 11. 2012 20:46 | Video | autor: Petr Poláček |

Na mobilní verzi Grand Theft Auto III jsem se před rokem těšil, namotaný na přísliby vyhlazené grafiky a ovládání, ze kterého mi na iOS hračkách neupadnou ruce. Když hra vyšla, koupil jsem ji na dlouhou cestu vlakem, abych zabil nudu. A dopadlo to jak? Stejně jsem kreslil pixelatá prasata ve Sprite Something (výborná aplikace, doporučuju). Výroční verzi Grand Theft Auto: Vice City, která vyjde příští týden ve čtvrtek (6. prosinec) si tedy nechám ujít, i když na mě níže přilepené video chlístá všechnu tu báječnou osmdesátkovou atmosféru, která ve hře byla před desíti lety a je v ní pořád.

zdroj: Rockstar Games

Pokud však, na rozdíl ode mě, nemáte s ovládáním akčních her na mobilech a tabletech problémy, a vlastníte některé z podporovaných zařízení, tak si za těch pět babek iOS či Android verzi GTA: Vice City užijete. Čeká vás vyhlazenější grafika (rozlišení, modely postav, nasvícení), přesnější střílení a nové možnosti nastavení míření, upravitelné ovládání obecně a nativní podpora retina displejů.

Prostě jen samé dobré věci, což neříkám jen tak, ale z dobré víry, že tomu tak bude. Jediné, co by se mohlo pokazit, je plynulost hry. Ale to si snad kluci z Rockstaru pořešili. Takže si natáhněte legíny nebo alespoň napárejte kaťata, natupírujte kštici a lízněte se makeupem (aj chlapi), ať jste na ty osmdesátky náležitě připravení.

Nejnovější články