Mafia III představuje zbraňový arzenál Lincolna Claye
zdroj: tisková zpráva

Mafia III představuje zbraňový arzenál Lincolna Claye

23. 9. 2016 11:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Je pro mne zajímavé sledovat veškeré nástroje zabíjení, které se předvádí v novém videu z Mafie III, když jsem si během svého pětihodinového hraní vystačil (skoro) jen s nožem, pistolí s tlumičem a odstřelovačkou. O občasném faux pas při plížení, kdy jsem se tedy neochotně chopil brokovnice či Tommy Gunu pomlčme. Každopádně, pokud se v třetí Mafii rozhodněte jít cestou Ramba, prostředků budete mít dost, byť munice nikdy není přehršel.

Video představuje kromě různých zbraní i klíčové herní prvky. Tím jedním je Cassandřin dodavatel zbraní, který na objednávku přijede v červené dodávce a vy můžete doplnit náboje a nebo nakoupit nové kousky. Tím druhým je Burke, jehož zverbování vám dá do arzenálu výbušniny.

Video samozřejmě trochu klame tělem. Výkonné zbraně nejsou levné a velmi často při velkých přestřelkách využíváte ty, které zbyly po vašich obětech. Stejně tak raketomety a granátomety nedostanete jen tak, jde o odměnu za opravdu vytrvalé podporování jednoho z vašich parťáků nebo splnění speciální mise.

Sympatické je, že pistole hrají svou roli a neslouží jen jako nouzová zbraň ve chvíli, kdy dojdou náboje v automatu. Rána do hlavy pořád zabíjí spolehlivě a tak s pevnýma rukama můžete třeba s Coltem 1911 nadělat úplně stejnou paseku jako s útočnou puškou. A ušetříte víc nábojů. Mafia III vyjde 7. října na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články