Lyžařský SNOW se s posledním updatem přiblížil vydání
zdroj: tisková zpráva

Lyžařský SNOW se s posledním updatem přiblížil vydání

24. 1. 2014 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Nadcházející free to play hra SNOW, ve které můžete řádit na lyžích ve velkém otevřeném světě, se dočkala velkého updatu s označením M1, který slibuje hromadu užitečných vylepšení a úprav. Na první pohled by vás mělo praštit do očí nové menu, které se se drží moderní vlny - jsou to klasické dlaždice, které už infiltrovaly i hry. V dlaždicovém provedení jsou nyní i Options, kde si můžete nastavit ledasco, třeba i vypnout uživatelské rozhraní během hraní.

Kompletně nový je také obchod: až hra vyjde, bude zdarma pro všechny a vývojáři se pokusí vydělat nějakou tu kačku na mikrotransakcích. Na hře pracuje jen maličký tým tří nezávislých vývojářů ze Švédska. Z rané verze hry zmizela velká mapa a svůj vstup do zasněženého světa si sami určíte přímo z pohledu první osoby, jako byste na místě už stáli.

Úprav se dočkalo též UI a přibyl session marker - s jeho pomocí můžete označit místo, na kterém právě jste a pokud se někde pod kopcem vysekáte, nemusíte se spawnout někde na předurčeném místě, ale přesně tam, kam jste si dali session marker. Nově si můžete skoky předpřipravit už na rampě a ve vzduchu pak budete lépe rotovat, jak popsal na videu Alexander Bergendahl, šéf a game director ve studiu Poppermost Productions.

...

SNOW vyjde někdy v první polovině tohoto roku a bude zadarmo, jak už bylo několikrát řečeno. Kdybyste ale přeci jen chtěli hrát už nyní a ještě u toho podpořit vývojáře, tak můžete. Hra je totiž na Steamu v Early Access programu, kde si ji můžete pořídit za 14 euro. Jestli jste si ale vyplácali herní rozpočet na Kickstarter Kingdom Come: Deliverance, stačí jen počkat než bude SNOW free to play. Podobných her moc není a SNOW vypadá zajímavě. Zvlášť v situaci, kdy to s tím reálným sněhem pořád není žádná velká sláva.

Nejnovější články