Loupež v Crookz - The Big Heist vyžaduje pečlivé plánování a taktizování
zdroj: tisková zpráva

Loupež v Crookz - The Big Heist vyžaduje pečlivé plánování a taktizování

1. 6. 2015 16:39 | Video | autor: Honza Konfršt |

Ukázkou pečlivého plánování začíná další video ze strategického loupežnického titulu Crookz – The Big Heist. V něm se v roli profesionálních zlodějů budete vrhat do jedné loupeže století za druhou a cílem bude nejen nenechat se lapit, ale především se také patřičně obohatit na úkor toho druhého. Záběry lákají především na atmosféru sedmdesátých let, do kterých se budeme moci vrátit již 25. srpna.

Ukázka začíná prohlídkou cílové lokace a záhy pokračuje výběrem vhodné partičky. Netřeba dodávat, že každý z řady lupičů má odlišné vlastnosti a přispěje tak do kolektivu něčím jiným. Ve finále ukázka představuje ukázku jednoho hladkého průběhu úrovní, kde nechybí plížení, špetka násilí, již zmíněné pečlivé plánování a samozřejmě také zdárný konec v podobě bohatého lupu.

zdroj: Archiv

Celé to doplňuje funky soundtrack a atmosféra let sedmdesátých a pokud je vám něco takového po chuti, určitě si nenechte ujít téměř hodinový záznam komentovaného vysílání gameplay záběrů ze hry. Zápletka Crookz se točí kolem bandy bohémů, kteří si na svůj zhýralý život přivydělávají poněkud netradičním způsobem. Vše šlo v jejich zločinecké kariéře hladce až do loupeže v muzeu.

Pět let po krádeži artefaktu jménem The Luna Stone a následné zradě uvnitř týmu se zbytek party vydává za rafinovanou pomstou. Zároveň se však jedná o cestu, na které chtějí všichni co nejvíce zbohatnout. Ostatně, pomsta je hezká, ale auto si za ní nekoupíte.

Nejnovější články