LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #3: Jindra zlodějem i rytířem
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #3: Jindra zlodějem i rytířem

27. 2. 2018 13:35 | Video | autor: Redakce Games.cz |

V prvních dvou dílech našeho LongPlaye z Kingdom Come: Deliverance se nám podařilo odehrát zdlouhavý, ale vtahující úvod. Během něj Jindra utekl ze Skalice do Talmberka, z Talmberka do Skalice a následně skončil přizabitý v mlýně poblíž Ratají, kde se o něj postarala starostlivá Tereza. Nyní má Jindra před sebou dvě cesty – cestu zloděje a cestu rytíře.

Tu méně počestnou verzi si Patrik již vyzkoušel, když na přání mlynáře Peška „ukradl“ prsten. Ukradl je v uvozovkách proto, že si ho čestně koupil od kata, který ho skutečně odcizil nebožtíkovi. O tom ale Pešek vědět nemusí, až se Jindra vítězoslavně vrátí s požadovaným kroužkem v kapse.

Zlodějská kariéra se tak může rozjet a bude jistě výnosná, ale je to vůbec ta správná cesta? Krátce na to se Jindra setkal s panem Rackem a Hanušem, kteří ho přijali do svých služeb. Vyučený kovář to s meči sice umí, ale jen dokud jsou žhavé. Vážení pánové byli naštěstí shovívaví a poslali Jindru na cvičiště.

Kingdom Come: Deliverance je zkrátka pořád co dělat. Své vám o tom poví Adam, kterého středověké Čechy ne a ne pustit, a nově uslyšíte i názor Šárky, která při recenzování hry pro Level strávila v Posázaví desítky hodin. Do diskuze o stále žhavé novince se můžete zapojit na chatu na YouTube.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články