Konec všem nadějím v traileru na Dark Souls II: Scholar of the First Sin
zdroj: tisková zpráva

Konec všem nadějím v traileru na Dark Souls II: Scholar of the First Sin

3. 2. 2015 18:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Japonští From Software v současné době nežijí pouze dokončováním prací na PlayStation 4 exkluzivním RPG Bloodborne, ale plánují se také ještě během jara navrátit do své vlastní minulosti a tak trochu ji upravit. Řeč je o přepracované verzi Dark Souls II s podtitulem Scholar of the First Sin, která vychází již začátkem dubna, což je ideální příležitost si připomenout, co vlastně nabídne. A k tomu tvůrci servírují obrázky a nové video.

Obrázky ani video nám však neslibují světlé zítřky, ba spíše naopak. Trýzeň i týrání vyhledávající hráči se mají nač těšit, neboť RPG s obtížností jako ze staré školy zřejmě nezmění s reedicí svůj charakter a stále se tak bude nejen z čeho těšit, ale především také proč umírat.

zdroj: Archiv

Trailer ukazuje řadu herních lokací a naznačuje setrvávající temné ladění, které prémiově dorazí také na Xbox One a PlayStation 4, ale samozřejmě vyjde i na PC, PS3 a X360. Reedice hry nabídne veškerá dosavadní DLC, rozšíří příběh hry a přibudou i nové NPC. Dále se změní schéma online matchmakingu a tvůrci rovněž slibují hru lépe vybalancovat.

PC verze se pak dočká lepší grafické stránky díky podpoře DirectX 11, ale jistý posun po grafické stránce se týká samozřejmě i Xbox One a PS4 verze hry. Zkrátka a dobře, fandové hardcore RPG se mají toto jaro nač těšit!

Nejnovější články