K dalším hrdinům bláznivé akce Agents of Mayhem patří Šeherezáda, synáček byznysmena a rádoby hip-hopová hvězda
zdroj: tisková zpráva

K dalším hrdinům bláznivé akce Agents of Mayhem patří Šeherezáda, synáček byznysmena a rádoby hip-hopová hvězda

18. 7. 2017 13:01 | Video | autor: Patrik Hajda |

Open world akce Agents of Mayhem od tvůrců série Saints Row vyjde 18. srpna a vývojáři z Volition Games hráče doposud seznámili se dvěma trojicemi hrdinů – Franchise Force a Bombshells – se kterými rozpoutáte chaos v ulicích velkoměsta. Nyní se k nim přidává třetí trojice s méně zajímavým názvem Firing Squad, zato se stále velice nepravděpodobnou partičkou hrdinů.

Akční filmeček odstartoval Oni, synáček bohatého japonského byznysmena, který se rozhodl pověsit kariéru v organizovaném zločinu na hřebík a přidal se na stranu agentů v boji proti ďábelské organizaci gentlemanů LEGION. Oniho hlavní zbraní je samurajská maska, která u nepřátel vyvolá tak silné pocity strachu, až jsou zcela bezbranní a Onimu tak stačí jen jedna dobře mířená rána z pistole.

Jako druhý přichází na pomyslné molo Pierce Washington přezdívaný Kingpin, módní doplněk každého správného klubu. Situaci nejčastěji řeší svým jednoručním samopalem v levačce, ale když už jde opravdu do tuhého, rozbalí na parketě své taneční kreace v rytmu hip-hopu. Jeho nadšení roztancuje i všechny nepřátelé v okolí, kteří tak ztratí všechny zábrany a skácí se k zemi pod salvou kulek.

zdroj: Archiv

Posledním členem Firing Squad je Šeherezáda, elitní zabiják s tisící příběhy ze své minulosti. Šeherezáda vyniká až neuvěřitelnou hbitostí, díky které se v mžiku oka přiblíží na dosah nic netušící oběti, kterou naporcuje mečem nebo vykuchá dýkami.

Jen pro připomenutí, mezi agenty všech týmů se můžete libovolně přepínat i v zápalu boje. Tím se vaši právě používání hrdinové mohou vyléčit, zatímco čerstvá skupinka si může snáz poradit s danou situací. To vše pouze v režimu pro jednoho hráče (byť hra může působit jako kooperace). Agents of Mayhem vychází 18. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články