Jak vypadá svět postapo RPG The Division okem filmové kamery
zdroj: tisková zpráva

Jak vypadá svět postapo RPG The Division okem filmové kamery

20. 1. 2016 18:20 | Video | autor: Adam Homola |

Ubisoft pokračuje v tradici propagace svých her prostřednictvím hraným filmů i v případě The Division, ale produkci tentokrát nemá na starosti Ubisoft Motion Pictures, nýbrž tvůrci z YouTube kanálů Corridor Digital, Rocket Jump a Devin Supertramp. Každá ze skupin natočila svůj vlastní krátký film z prostředí světa The Division, který pak dohromady sestříhaly do jednoho 31 minut dlouhého (krátkého) filmu.

Finální střih je dostupný zdarma a exkluzivně na službě Amazon Prime Video za tímto odkazem. Pokud se vám ale nechce registrovat, musíte se spokojit s verzemi jednotlivých skupin ještě před finálním střihem do jednoho celku. Všechny tři najdete níže.

Celý film i jednotlivé epizody pojednávají o příběhu několika agentů, kteří se nakonec spojí. Scénář si napsali a poznámkovali sami youtubeři s jistým dohledem tvůrců z Ubisoftu, kteří jim poskytli spoustu materiálů o světě The Division včetně popisu frakcí, agentů, příběhů a dalších prvků.

Soudě dle počinů trefila trojice tvůrčích skupina atmosféru hry v různých jejich polohách velice dobře. Nechybí skvěle vypadající akce, parkour, souboje, speciální efekty a pro odlehčení i komické momenty. Navíc jsou všechny tři kraťasy opravdu hezky natočené...

Betaverze The Division začne 28. ledna a plná hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 8. března, jak připomíná Ubisoft na blogu.

Nejnovější články