iNXile předvádějí zpracování inventáře z Wasteland 2
zdroj: tisková zpráva

iNXile předvádějí zpracování inventáře z Wasteland 2

31. 5. 2013 16:00 | Video | autor: Adam Homola |

Vývoj Wastelandu 2 pořád zdárně pokračuje a plná verze by měla vyjít už letos. Vývojářům tak zbývá zhruba půl roku, kdy ještě můžou upravovat, ladit, programovat, designovat a vůbec vyvíjet. Jednu ze základních věcí hry, inventář, už mají v hodně pokročilé fázi, a tak se s novou verzí nebáli vytasit na aktuálním videu. Nic samozřejmě ještě není finální a kdo z vás je backer, můžete tvůrcům kecat do řemesla a třeba vás i poslechnou.

Hlavním designovým tahounem inventáře byla funkčnost. V partě totiž budete moct mít až sedm postav, což by při krkolomném provedení invetáře mohl být management předmětů docela solidním bolehlavem. Jednou z věcí, kterou vývojáři z inXile Entertainment řešili, bylo jestli budou předměty v inventáři zobrazené v diablovské mřížce, nebo budou hezky pod sebou v přehledném seznamu.

...

Jak se můžete přesvědčit na videu, krátkou slámku si vytáhnul seznam. Původně tam měli mřížku, ale postupem času zjistili, že by pro ně prý byla omezující, a tak došlo na seznam. Statistiky jednotlivých předmětů budou vypadat ztvárněné jako ikony a to z toho důvodu, aby nebyly hezké obrázky zbraní a předmětů zaplácené textem a číslíčky. Všechno je to ještě rozpracované, ale očividně na dobré cestě...

Nejnovější články