Inovativní onlinovka Worlds Adrift má za sebou úspěšný alfa test
zdroj: tisková zpráva

Inovativní onlinovka Worlds Adrift má za sebou úspěšný alfa test

16. 12. 2015 16:30 | Video | autor: Adam Homola |

Připravované sandboxové MMO Worlds Adrift si 19. listopadu zažilo svůj první kratičký playtest z alfa verze hry. Testování se účastnilo pouze 153 hráčů po dobu 4 hodin a i přes takhle omezenou alfu byli prý vývojáři doslova zavaleni feedbackem a návrhy na zlepšení. Výsledkem toho je oznámení, že se v brzké době chystá další playtest, který by měl být pro více hráčů a trvat také podstatně déle.

Jen během onoho prvního testu stihli hráči během 12 dnů herního času prozkoumat 67 ostrovů, natěžit pes 18000 kusů dřeva, přes 7000 kusů železa a sesbírat téměř 8000 vajíček. Hráči také postavili 117 lodí a vystřelili přes 1500 šípů, přes 1000 koulí z kanónů a detonovali 84 výbušnin. Tohle všechno může za 516 virtuálních smrtí. Další alfa verze Worlds Adrift se tak blíží a pokud máte o tuhle onlineovku od tvůrců trhlých her I am Bread a Surgeon Simulator zájem, můžete se do ní přihlásit na této stránce.

Oproti jmenovaným "simulátorům" je Worlds Adrift už podstatně standardnější hrou. Hra opět stojí a padá s fyzikálním enginem, ale kromě hrátek s fyzikou nabízí zajímavý svět plný létajících ostrovů, trochu standardněji pojatou akci, prozkoumávání, těžbu a craftování. Odehrává se v postapokalyptickém světě, kde jsou zbytky světa a civilizace v oblacích. Lidé se stali nomády, kteří putují po jednotlivých létajících ostrovech. Osvěžující je především záměr tvůrců klást důraz na fyziku, která by se měla dostávat do všech herních prvků.

zdroj: Archiv

Nejnovější články