Injustice: Gods Among Us představuje Lexe i zombie Batmana
zdroj: tisková zpráva

Injustice: Gods Among Us představuje Lexe i zombie Batmana

11. 3. 2013 14:42 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zatímco si pravidelný turnaj hrdinů (a padouchů) z Injustice: Gods Among Us dává pauzu před startem druhého vyřazovacího kola, přichází čas na trochu samotného příběhu a samozřejmě i DLC. Nejprve k tomu prvnímu. Zde se prezentuje Lex Luthor, který pro změnu představuje situaci na Zemi (nebo alespoň USA), kdy spolu válčí dvě skupiny superhrdinů a padouchů. Regime jde s vládou, která tvrdě potírá odpor a Insurgency proti režimu bojuje.

...

Je jasné, že tentokrát bude Batman proti establishmentu a samotný trailer nadhazuje otázku, na čí stranu se postavil Luthor. Jinak jde o víceméně stejné schéma, jaké nesla u Marvelu Civil War. Co se týče DLC, trailer na něj najdete uvnitř článku. Jmenuje se Blackest Night a je inspirován stejnojmenným cross-overem, v němž Nekron oživuje mrtvé superhrdiny a hodlá s nimi vyhladit život.

V rámci DLC se objeví nové kostýmy pro jednotlivé postavy a zombie mód. Jde o sympatický druh DLC, který má cenu pro některé fandy, ale stejně jako další DLC, Red Son, není nutnou součástí hry. Navíc, zombie Batman vypadá poměrně stylově a jsem zvědavý na nemrtvou podobu dalších hrdinů. A omluvte nižší kvalitu videa Blackest Night, důvodem je nekvalita zdroje.

...

Nejnovější články