Hudební Amplitude představuje první záběry z hraní
zdroj: tisková zpráva

Hudební Amplitude představuje první záběry z hraní

3. 3. 2015 14:21 | Video | autor: Honza Konfršt |

Pamětníci možná ještě vzpomenou na Amplitude z roku 2003 a z dob PlayStationu 2 od studia Harmonix. Jméno hry v titulku tohoto článku pak není podobností čistě náhodnou - opět máme co do činění s hudebním titulem. Opět je řeč o značce PlayStation. Nová Amplitude byla představená v rámci akce PlayStation Experience, vyjde exkluzivně pro PlayStation 4 a PlayStation 3 a momentálně se nám prezentuje vůbec prvním trailerem se záběry ze samotného hraní.

Poslední kickstarterový update uvádí, že na rytmu založená hudební arkáda Amplitude nezamíří na PS4 a PS3 již tento měsíc, jak bylo původně přislíbeno, ale až během letošního léta. Vyžehlit případné rozhořčení hráčů pak chce následující ukázka z hraní. Ta ostatně také směřuje k tomu, že během tohoto víkendu se bude hra vůbec poprvé veřejnosti v hratelné podobě prezentovat a to na výstavě PAX East v americkém Bostonu. Tam se také premiérově předvede multiplayer hry, jenž v původním titulu z roku 2003 přítomen nebyl.

Hráči se mohou těšit například na týmové hraní dvou hráčů proti dvěma, či třem proti jednomu. Něco takového údajně zabralo hodně práce co se ladění obtížnosti týče a autoři dlouhou dobu hledali ideální rovnováhu mezi zábavnou párty hrou a titulem, který zároveň nabídne dostatek výzvy pro soutěživé hráče.

zdroj: Archiv

Nejnovější články