Hratelný Claptrap posouvá potrhlost Borderlands na novou úroveň
zdroj: tisková zpráva

Hratelný Claptrap posouvá potrhlost Borderlands na novou úroveň

3. 10. 2014 20:30 | Video | autor: Adam Homola |

Borderlands vážná hra rozhodně nebyla, dvojka na serióznosti taky nepřidala a podobný trend pokračuje v Borderladns: The Pre-Sequel. V dalším dílu série, kterou má na svědomí od Gearboxu, ale teď ji má na starosti 2K Australia, si můžete zahrát i za ikonického robůtka Claptrapa. A ten dle očekávání posouvá úroveň over-the-top akce ještě o fous výš, než se to před pár lety povedlo druhému dílu.

Hned na začátku videa vás tvůrci seznámí se třemi stromy schopností, s jejichž pomocí můžete s Claptrapem likvidovat nepřátele. Nejdivnější je asi Fragmented Fragtrap, který může měnit efektivitu vašich zbraní na základě aktuální situace - výsledkem je, že se neustále přizpůsobujete tomu, co je zrovna potřeba. S Fragmented Fragtrap tak nestačí mít jen oblíbenou zbraň s hromadou nábojů.

zdroj: Archiv

Sami už na videu uvidíte, že dojde i na ruletu, která vám na příštích pár vteřin vtiskne do rukou zbraň nebo schopnost, kterou musíte chtě nechtě využít. Dokonce i v případě, že se vám zrovna úplně nehodí do krámu.

Druhý strom schopností, trefně pojmenovaný I Love You Guys!, je jasně zaměřený na kooperativní režim hry. Silnou stránkou série je bez debat kooperace a tady má Claptrap zářit, už třeba díky highfive s jeho roztomilou plechovou packou.

Poslední strom schopností nese název Boomtrap a točí se primárně kolem explozí. Po představovačce schopností už následuje tradiční Borderlands akce, byť přeci jen trochu pomalejší a více vertikální, díky nižší gravitaci.

Borderlands: The Pre-Sequel vyjde 17. října na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Nejnovější články