Herní Star Trek se naposledy připomíná před vydáním
zdroj: tisková zpráva

Herní Star Trek se naposledy připomíná před vydáním

24. 4. 2013 12:14 | Video | autor: Petr Poláček |

Buď jsme málo zapálený fanoušek Sar Treku a obzvláště filmové obrody této značky z hlavy J.J. Abramse, nebo na Star Trek: The Video Game opravdu na první pohled není NIC, co by upoutalo pozornost. Když se shluky polygonů rozmluví hlasy v podstatě všech herců hlavních rolí filmů Star Trek a Star Trek: Into Darkness, rozhodně to vyvolá pozitivní dojem.

Pohled na jakékoli záběry ze hry však přílišný optimismus tlumí. Hra zkrátka působí levně! Ze záběrů posledního traileru před vydáním hry je alespoň zřejmé, že tvůrci z Digital Extremes vsadili zejména na kooperaci v rolích Kirka a Spocka, která bude jádrem herního zážitku - orientovaného zcela na akci různého charakteru.

...

Podstatná je však pro mě otázka, jak moc si mohli vývojáři vyskakovat pokud jde o náplň jednotlivých misí. Star Trek hra je příběhově zasazená mezi dva Abramsovy filmové Star Treky, což znamená, že tvůrci museli pracovat nejenom s danými profily postav, ale předepsaná měli v podstatě i témata, která mohli zpracovávat. Dovozuji si z toho, že si nemohli obsahově moc vyskakovat, což je při páření filmové předlohy s herní adaptací vždycky velký problém. A z toho mám největší strach. Hra vychází na PC, PS3 a X360 už tento pátek 26. dubna, takže se brzy buď svého strachu s radostí zbavím, nebo se v dosavadním dojmu utvrdím.

Nejnovější články