GDS 2016: Pawel Miechowski - This War of Mine 2 roky po vydání
zdroj: tisková zpráva

GDS 2016: Pawel Miechowski - This War of Mine 2 roky po vydání

28. 12. 2016 19:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Když před dvěma lety přijel Pawel Miechowski do Prahy, aby přednášel na Game Developers Session, jeho hra This War of Mine právě vyšla na Steamu, a on nemohl tušit, jestli uspěje. O dva roky později se na největší vývojářskou konferenci u nás vrátil jako jeden z nejúspěšnějších polských vývojářů. A právě posledním dvěma rokům, a všem radostem i strastem kolem This War of Mine, se věnoval ve své zajímavé přednášce.

Pawel se ve svém příspěvku (přednáška je v angličtině) věnuje nejen prodejním úspěchům a mediálnímu ohlasu na nečekaný hit, ale i průšvihům, které za ony dva roky nevyhnutelně přišly. Ať už šlo o skandální článek v polské mutaci týdeníku Newsweek, nebo o chybě při vydání konzolové verze The Little Ones, která zapříčinila negativní hodnocení hráčů. Na závěr se pak Pawel pochlubil i novým projektem... 

Pavel Miechowski (11bit studios)

Scénárista týmu 11 bit Studios. Vystudoval žurnalistiku na univerzitě ve Vratislavi, s herním vývojem je ale svázán už od dob středoškolských studií. Pracoval na více než 15 hrách a This War of Mine je jeho zatím posledním projektem. V osobním životě je manželem, otcem a velkým fandou nezávislých her.

Videa z Game Developers Session 2016 připravila redakce Games.cz ve spolupráci se sdružením České hry. Všechny záznamy z letošního i minulých ročníků najdete na našem společném Youtube kanále.

Nejnovější články