GamesPlay: Pavel hraje vyleštěnou verzi postapo střílečky Metro 2033
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay: Pavel hraje vyleštěnou verzi postapo střílečky Metro 2033

19. 8. 2014 17:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Žehrat nad skutečnosti, že se z HD remaků stala aktuální móda, je zbytečné. Vzájemná součinnost starých a nových konzolí vzniku stále většího množství remaků nahrává a vlastně z toho fanoušci jednotlivých titulů vychází v řadě případů dobře. PS4 verze The Last of Us rozhodně svou existenci obhájila a v podobném světle se zatím rýsuje i (nejenom grafický) remake obou dvou Metro her, tedy dílů 2033 a Last Light. Klady a zápory obou her si již brzy rozebereme v textové recenzi, ale ještě předtím vám v dnešním gamesplay videu názorně předvedeme, jak tvůrci ze studia 4A Games vyleštili Metro 2033, na němž by všechny novoty měly být nejvíce patrné.

Metro Redux kolekce, obsahující 2033 a Last Light, vyjde na konci srpna (29.) s českými titulky. Oba dva remastery si ale můžete koupit i separátně a nabídnou nejenom notně vylepšenou grafiku na PC, PS4 a Xbox One, ale též nové či upravené herní prvky - vylepšenou AI nepřátel, upravené mechaniky stealthu a boje, vylepšené ovládání. Součástí Redux verzí budou taktéž všechna DLC pro obě hry.

Jak se tvůrcům povedlo všechny tyto novinky do původních her napasovat, vám předvede Pavel v následujícím gamesplay videu.

Nejnovější články