GamesPlay - David, Honza a Gábina hrají online akci The Division 2
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay - David, Honza a Gábina hrají online akci The Division 2

19. 3. 2019 16:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Ubisoft vydal The Division 2 na konci minulého týdne a zdá se, že všechno funguje. A nejen to, pokračování simulátoru zavírání dveří se podle všeho povedlo. To v dnešní době není ani u velkých studií samozřejmostí, jak nám nedávno předvedli experti z BioWare. Nicméně i přes dobrý počáteční start mají k Divizi naši figuranti několik výhrad.

Není totiž všechno zlato, co se třpytí, a i The Division 2 trápí řada menších problémů. Ty, stejně jako nepopiratelná pozitiva, vám dnes názorně předvedou a okomentují odborníci na slovo vzatí: David Ryneš, Honza Olejník a Gábina Šuterová. Všichni The Division 2 hrají, všechny to baví, ale nikdo není stoprocentně spokojený.

Pokud byste se chtěli našeho expertního panelu na něco zeptat, neváhejte. Otázky můžete psát do chatu na YouTubě během živého vysílání a ty, které budou seznány jako použitelné, si přečteme a odpovíme na ně. Nebo se o to minimálně pokusíme.

Recenzi na The Division 2 si na Games budete moct přečíst už brzy, stejně jako vás ještě dřív čeká srovnávací video od Jirky, podobně jako v případě Metro: Exodus.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články