FIFA 15 skládá hold neopěvovaným hrdinům, brankářům
zdroj: tisková zpráva

FIFA 15 skládá hold neopěvovaným hrdinům, brankářům

13. 8. 2014 18:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Když se daří, je to jejich povinnost, když se něco nepovede, okamžitě končí přibiti na kříži. Brankáři to mají ve fotbale složité a tak není divu, že patří mezi největší podivíny v týmech. Zároveň ale mohou představovat pilíř, kolem něhož se tým semkne. Ve FIFA 15 by se měli dočkat pořádné péče a jejich zákroky by se měly mílovými kroky vydat směrem k realitě.

Brankáři už by se neměli slepě vrhat za míči, které nemohou mít a hlavně by měli pozicí těla reflektovat úhel, z nějž na ně jde potenciální střela. Ve spojení s pokročilou fyzikou odrazu míče by měly vznikat realistické situace, kdy míč vypíchnou třeba jen reflexivním máchnutím nebo je zachrání teč ramenem. Stejně tak pokud vyběhnou a zjistí, že to nestíhají, stáhnou se.

Demonstraci všech těchto prvků EA Sports předvádí ve skvělém videu, které se věnuje právě brankářům a to v okamžicích slávy i pokoření. Samozřejmě se zde objevují velká gólmanská jména mezi nimiž nechybí v USA dnes asi zkultovnělý Howard, ale ani Abbiati, Mignolet, Hart nebo Petr Čech. Video má skvělé tempo, atmosféru a rozhodně patří k tomu lepšímu co v rámci trailerů na sportovní hry můžete vidět. FIFA 15 vychází 25. září na PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, Wii, 3DS a Vita.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články