Driveclub předvádí změnu denní doby během závodu
zdroj: tisková zpráva

Driveclub předvádí změnu denní doby během závodu

13. 9. 2013 18:45 | Video | autor: Adam Homola |

Minulý týden se nám Driveclub předvedl čtveřicí videí, na kterých jsme mohli vidět ony dynamické a všude rozseté výzvy. Nyní se hra připomíná novým videem, které je ale obsahově mnohem jednodušší. Neuvidíte žádné výzvy, žádné extra závody a čtyři auta. Jen jedno auto, jedna trať, jeden závod. Sony a Evolution Studios se nám snaží předvést změnu denní doby za jízdy, která se odehrává mezi 18. a 21. hodinou, takže se můžete na videu pokochat západem slunce, červánky a tmou tmoucí.

Pokud vám přijde divné, že slunce najednou hrozně rychle zmizí a pak zase najednou hrozně rychle přijde černá noc, tak nezapomeňte, že na videu je čas změny počasí zrychlený 60x. Proto ty přechody působí tak nepřirozeně. Jinak byste museli koukat na desítky minut dlouhé video, aby ten tříhodinový rozptyl působil uvěřitelně.

Vývojáři na PlayStation Blog varují, že na grafické detaily se ještě nemáme dívat přísně. Na hře se pořád pracuje a grafika se ladí - například ne úplně dokonalý antialiasing, který ve videu trochu zaostává, je jednou z věcí, které se budou ještě upravovat. Absence hudby je prý úmyslná, abyste si mohli vychutnat autentické zvuky Audi R8 V10 Plus.

...

Antialiasing ale není jediná věc, která se bude upravovat. Čeká to i zvuky, takže to, co na videu slyšíte, ještě není úplně finální verze. Když se budete dívat pozorně, všimnete si, že diváci, kteří závodu přihlížejí, v jednu chvíli vypustí balónky. Ty by se prý měly pohybovat dynamicky podle aktuálního větru. Na závod to bude mít sice nulový vliv a většina hráčů si toho v té rychlosti asi ani nevšimne, ale proč ne...

Nejnovější články