Devět minut z Dragon Age: Inquisition ukazuje PC verzi na maximální detaily
zdroj: tisková zpráva

Devět minut z Dragon Age: Inquisition ukazuje PC verzi na maximální detaily

7. 10. 2014 18:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud dumáte nad tím, jak to bude PC verzi Dragon Age: Inquisition slušet na maximální detaily, napovědět může video youtubera rechyyy, který nahrál necelou desetiminutovku ze svého hraní na jedné z veřejných akci Electronic Arts. Zdůrazňuji napovědět, protože záběry prošly nemilosrdnou kompresí na Youtube, takže výsledná podoba hry by měla být ještě o fous hezčí.

Navzdory youtubové kompresi musím říct, že příroda nebo podzemí vypadají vážně pěkně. Působí živoucím dojmem a nebýt toho, že se rechyyy řítí vpřed za dalším a dalším bojem a nezastaví se ani na chvíli kvůli prohlídce prostředí nebo čtení textů, asi bychom objevili více detailů než jenom jezevce.

Poněkud zvláštním dojmem ale působí, že i když rechyyy hraje na PC, zjevně používá gamepad. Možná právě proto působí záběry tak akčně. Stejně by mě ale zajímalo, z jaké obtížnosti pochází záběry ze hry, protože se rechyyy probíjí úkoly až příliš jednoduše a bez přemýšlení. Na druhou stranu, možná je jen parta vylevelovaná, protože na předváděčce nechcete, aby hráči neustále umírali a nahrávali pozici.

Na protivnících je celkem sympatické, že se snaží jít po mágovi a nenahrnou se jen na první členy skupiny. Jde sice o standard, jaký bychom čekali, ale ne vždy tomu tak v reálu je. Jinak na záběrech příliš pozoruhodných prvků neuvidíte, protože rechyyy si moc neprohlíží lup, nedívá se do inventáře a prostě se řítí vpřed. Na jeho obranu je třeba říci, že sám přiznává, že RPG moc nehraje.

Nejnovější články