Čtvrthodina záběrů z úvodu Bloodborne nenechá majitele PS4 na pochybách
zdroj: tisková zpráva

Čtvrthodina záběrů z úvodu Bloodborne nenechá majitele PS4 na pochybách

2. 2. 2015 20:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

Varování! Následující záběry se vyznačují stylově temnou atmosférou a perfektní grafikou. Vřele je nedoporučuji hráčům, co čekají na moment překvapení a vůbec všem, kteří nemají rádi jakékoli spoilery. Řeč je o záběrech z úvodních 18 minut hardcore RPG Bloodborne od From Software, kteří nás v minulosti přikovali k monitorům a televizím kvůli Demon's Souls a Dark Souls.

Vedle ponuré atmosféry, spousty krve a již zmíněné krásné grafiky je na záběrech videa k vidění i řada podivností, které jsou tolik vlastní japonským vývojářům. Fanoušky drsných zážitků rovněž potěší fakt, že na první smrt nemusíme čekat dlouho. Naopak - první ztmavení obrazovky a povědomý krvavý nápis přichází již po prvních krůčcích.

Mrkněte na video a pokochejte se záběry nemocí i démony trvale poškozeného města Yharnam. Uvidíte ho ve dne i v noci a uslyšíte rovněž líbezný hlas vypravěčky, a je pochopitelné, že video končí soubojem s prvním z bossů.

Bloodborne zatím vypadá zkrátka výborně a pokud se naplní sliby o kvalitě i dostatku obsahu, tak se 25. března mají hráči s PlayStation 4 nač těšit.

Nejnovější články