Conan O’Brien ve svém pořadu Clueless Gamer zkouší Zaklínače 3
zdroj: tisková zpráva

Conan O’Brien ve svém pořadu Clueless Gamer zkouší Zaklínače 3

11. 5. 2015 11:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

V posledních týdnech se zdá, že všude jsou jen zaklínači, respektive videa ze Zaklínače třetího, ale tohle stojí za to a je rozhodně lepší, než spousta nicneříkajících sestříhaných akčních sekvencí. Slavný americký komik Conan O’Brien v něm totiž ve svém herním pořadu Clueless Gamer „recenzuje“ právě tohle očekávané RPG a s přístupem, který je pro pořad typický celkem dobře ve své přehnané póze vypichuje některé úsměvnější a klidně absurdnější herní prvky.

Motivem videa ze Zaklínače 3 je sex. O’Brien se okamžitě vtěluje do role hráče posedlého virtuálním sexem, přičemž veškerá RPG omáčka představuje jen překážku mezi jeho postavou a nahatou digitální ženou. Samozřejmě, občas nezapomene okomentovat v seriozní hře v daném momentu podivnější věci (jablečný džus) a nebo úsměvné momenty pramenící ze scény jako je pekelně dobře uvázaný ručník v lázních.

Conan O’Brien tak velmi dobře paroduje přístup nemála hráčů, pro které se romance v Mass Effectu stala důležitější záležitostí, než nějací Reapeři a stejně tak dobře si utahuje z některých designérských rozhodnutí, na něž jsme si v rámci her zvykli, ale které při sledování nezasvěceným, novým hráčem vypadají... zvláštně. Pokud by se vám tohle video ze série Clueless Gamer líbilo, další najdete na oficiálních stránkách pořadu.

Ale i kdyby se vám nelíbilo, jde o pěkné podtržení faktu, jak se CD Projekt za ty roky vypracoval. Když si vzpomenu na vydání prvního Zaklínače, který rozhodně nebyl celosvětovou herní událostí a vedle něj postavím účinkování nejnovější hry v pořadu jednoho z nejpopulárnějších amerických komiků a hlavně pozici globálně očekávaného RPG, je vidět, jak dlouhou cestu tihle Poláci se svou sérií urazili.

Nejnovější články