Císař s rotačákem proti plyšovým medvědům na videu z Toy Soldiers: War Chest
zdroj: tisková zpráva

Císař s rotačákem proti plyšovým medvědům na videu z Toy Soldiers: War Chest

8. 9. 2014 13:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud v ukázce ze hry uslyšíte hlášku „teď na nás útočí hejno pegasů podporovaných vílami, vylepšíme tedy svůj flak,“ tak je zřejmé, že nejde o obyčejnou střílečku. Koncept Toy Soldiers: War Chest vychází z principu, že se do sebe pustily různé hračky z dětského pokoje, přičemž hlavní je střet vojáčků z doby 1. světové války s láskyplnou armádou planou víl, plyšových medvědů s hvězdičkami a fialových pegasů s duhovou hřívou.

Koncepčně je Toy Soldiers: War Chest tower defense hra s možností zapojit se přímo do obrany základny - můžete zacílit konkrétní věž tam, kam potřebujete, případně si do ruky vezmete Kaisera, který má rotační kulomet, a hází granáty. Nebo rovnou nasednete do tanku a začnete drtit roztomilé hračky.

Toy Soldiers: War Chest připomíná závěrečnou bitvu z filmu Hračky, ale i nevojenské hračky ve hře disponují drtivou silou. Místo automatického masakru se vaši vojáčci musí sakra otáčet, aby ubránili přechod přes štětec, případně zastavili finální útok pomocí mračných zámků se srdíčkem. Solidně vypadá i částečně zničitelné prostředí, které umožňuje vytváření nových tras pro útočící vlny nepřátel, abyste je co nejdéle udrželi pod palbou věží.

Toy Soldiers: War Chest by mohla být zajímavým příspěvkem do žánru tower defense. Samozřejmě bude hodně záležet na dalších armádách, které ve hře mají být, protože nezůstane jen u Kaisera a Starbright.

Pokud patříte mezi fandy tower defense a nevadí vám ujetý styl, možná si můžete v kalendáři zakroužkovat neurčitý „začátek příštího roku,“ kdy vyjde pro PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články