CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně
zdroj: tisková zpráva

CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně

19. 5. 2016 19:00 | Video | autor: Adam Homola |

Druhý datadisk O krvi a víně pro třetího Zaklínače vyjde na konci měsíce a jedním z největších taháků je v něm nový region Toussaint. Právě na něj se můžete podívat v novém videu a dozvíte se mimo jiné i důvod, kvůli kterému se do "země oveček vydá vlk" - Geralt.

Zemí oveček je Toussaint proto, že jde svobodné knížectví plné pohody. Obyčejní lidé zde žijí obyčejné životy, vyrábí ta nejlepší vína široko daleko, a jak sami uvidíte na videu, jedna oslava střídá druhou. V celém regionu na vás ale zároveň čeká spousta monster, dívek a pokladů.

Jenže i mírumilovná a na pohled bezpečná oblast, jakou je Toussaint, se potýká s problémem. Všechna vodítka ale vedou místní borce do slepých uliček, a proto musí přijít na scénu Geralt. Zaklínač je jediný, kdo může problém vyřešit.

zdroj: Archiv

S novým regionem přichází samozřejmě i nové postavy a monstra, ostatně vývojáři se nedávno nechali slyšet, že datadisk by měl vypadat spíše jako plnohodnotná hra než velké DLC.

Datadisk O krvi a víně by měl nabídnout až 30 hodin zábavy, a jestli vývojáři jen lakují, nebo mluví pravdu, uvidíme 31. května.

Zaklínač 3: Divoký hon - Krev a víno zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3: Divoký hon - O krvi a víně rozebírala ve 277. Fight Clubu také Alžběta Trojanová, která si ho už mohla v polském CD Projektu zahrát. A pro změnu ve 276. Fight Clubu se můžete dozvědět něco o lokalizaci třetího Zaklínače přímo od zdroje, překladatele Filipa Ženíška.

Nejnovější články