Fight Club #277 HD: Tři avokáda pro Alžbětu
zdroj: Facebook

Fight Club #277 HD: Tři avokáda pro Alžbětu

21. 5. 2016 11:45 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Vlastně je jednoduché dopředu odhadnout, o čem se bavíme v podcastu, když je hostem Alžběta Trojanová. Kdo hádal, že o Zaklínači, má samozřejmě pravdu. Bětka měla možnost hrát datadisk O víně a krvi, o kterém vám v tomto Fight Clubu řekla všechno, co jí NDA dovolilo. A vlastně i tom, co jí NDA nepovolilo... Bětka se však s Pavlem, Adamem a Petrem bavila i o několika dalších tématech.

Povídali jsme si třeba o čtvrtém dílu Uncharted, hned na začátku jsme připomněli blížící se vydání parádní izometrické akce Brigador nebo právě vydanou stealth hru Shadwen, a obšírně jsme rozebrali nové informace o Dishonored 2. Nejdelší čas jsme však strávili odpovídáním na vaše dotazy, kterých přišlo opravdu hodně.

Audio verzi Fight Clubu #277 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články