Betatest Deep Down proběhne až příští rok, zatím musí stačit ukázka kooperace
zdroj: tisková zpráva

Betatest Deep Down proběhne až příští rok, zatím musí stačit ukázka kooperace

29. 8. 2014 16:30 | Video | autor: Adam Homola |

Datum vydání Deep Down je pořád v nedohlednu - zatím platí neurčitý termín "2015". A letos se nedočkáme (Japonci, natož my) ani spuštění původně plánované bety, která začne rovněž až příští rok. Spousta aspektů Deep Down je proto zahalena tajemstvím, což platí zejména pro futuristickou část. Vývojáři alespoň vydali sedmiminutové video, ve kterém krom dvou neustále se klanějících pánů uvidíme i pár minut záběrů ze hry - především z kooperativních módů.

Deep Down je možné hrát ve dvou i ve čtyřech hráčích a tvůrci názorně předvádí, jak přesně kooperace vypadá. Na nových záběrech nevypadá Deep Down radikálně odlišně od předchozích videí, až samozřejmě na samotný závěr, kde se podíváme do prostředí z futuristické části hry. Bohužel jde jen o průlet prostředím.

zdroj: Archiv

Další nové záběry a informace by mohli tvůrci zveřejnit v průběhu Tokyo Game Show, která se koná v druhé polovině září. Odklad japonské bety na příští rok ale značí jediné - v prvním kvartále 2015 Deep Down s největší pravděpodobností nevyjde.

Nejnovější články