Auta z Rychlá a Zběsile 7 se ve Forza Horizon 2 chovají stejně jako ve filmu
zdroj: tisková zpráva

Auta z Rychlá a Zběsile 7 se ve Forza Horizon 2 chovají stejně jako ve filmu

13. 3. 2015 19:15 | Video | autor: Adam Homola |

Premiéra očekávaného filmu Rychle a zběsile 7 se blíží, na plátnech kin uvidíme Dieselovu partu už 2. dubna. Proto je na čase si připomenout, že se chystá i hra, respektive samostatné rozšíření pro Forza Horizon 2. Tým kolem Xbox webu si každopádně udělal výlet za člověkem, který má ve filmové sérii na starosti auta, a natočili krátké video o tom, jak Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious věrně vystihne filmovou atmosféru.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious bude de facto přídavek filmových aut do hry, ale první dva týdny bude dostupná zdarma, takže si člověk může jen těžko stěžovat. Ve hře (datadisku) má být i jakýsi jednoduchý příběh, ale nic světoborného od něj nečekejte. Ostatně, nemá jít o plnohodnotnou hru, nýbrž samostatný datadisk.

zdroj: YouTube.com

Po uplynutí dvou týdnů už se ale k virtuálním auťákům dostanete pouze za peníze (10 babek). Dennis McCarthy si každopádně na Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious pochvaluje nejen to, že jde o dobrou hru, ale hlavně, že vývojáři z Turn 10 chování aut přesně trefili. Všechna vozidla se prý chovají úplně stejně, jako na place - stejné smyky do zatáčet, stejná spojka, stejné zrychlení... Prostě ráj pro filmového a automobilového fanouška.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious vyjde na Xbox One a Xboxu 360 krátce před uvedením filmu do kin a od 27. března bude dva týdny k dispozici zadarmo. A když se nad tím zamyslíte, bude to asi vlastně skvělá filmová hra - vývojáři jen přidají nový obsah do beztak skvělé hry.

Nejnovější články