V hororu Kholat uslyšíte zpěvačku ze Silent Hillu a vyprávění Seana Beana
zdroj: tisková zpráva

V hororu Kholat uslyšíte zpěvačku ze Silent Hillu a vyprávění Seana Beana

16. 4. 2015 14:24 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pátrání po důvodu tragického konce Djatlovovy výpravy v titulu Kholat začíná vypadat (a znít) čím dál tím lépe. Polský tým IMGN.PRO pro svůj atmosférický horor získal kromě skvělého námětu i zvučná jména, která dodají hře ten správný zvuk. Už dříve oznámili účast herce Seana Beana jako vypravěče a mezi novými přírůstky se do tvůrčího týmu je teď i zpěvačka, herečka a dabérka Mary Elizabeth McGlynn. Ta na sebe v herní sféře upozornila především nazpíváním skladeb k hororové sérii Silent Hill.

Lukasz Kubiak ze studia IMGN.PRO říká: „Jméno Mary Elizabeth McGlynn nám vytanulo na mysli hned, jak jsme začali hledat hlas, který by odpovídal specifické náladě Kholatu. Jakmile souhlasila a nahráli jsme první zkušeku ve studiu, okamžitě jsme věděli, že je to trefa do černého. Pro mne je to i osobní zadostiučinění, protože je úžasné mít hlas McGlynn ve vlastní hře, i proto, že jsem oddaný fanoušek série Silent Hill.“

Pro polské studio jde rozhodně o velkou a hlavně ikonickou posilu, stejně jako dabing charismatickým hlasem Seana Beana. Pokud byste náhodou zapomněli, jak zpěv Mary Elizabeth McGlynn zní, můžete si níže poslechnout první nahrávku, kterou nazpívala pro Kholat a případně si připomenout její písně ze Silent Hill třeba v tomto videu. Studio také vydalo několik nových obrázků, ale vzhledem k zaměření hry jde hlavně o temné záběry přírody, kam opravdu nemáte chuť se vydat. Kholat vyjde 10. června na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články