V Dawn of War III máme čekat vlastní složení a úpravu armád
zdroj: tisková zpráva

V Dawn of War III máme čekat vlastní složení a úpravu armád

13. 7. 2011 13:39 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pro chystaný a dozajista velmi očekávaný třetí díl strategie Dawn of War ze světa Warhammer 40 000 se prý připravuje mnoho vylepšení a designových změn – samozřejmě k lepšímu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva James McDermott z Relicu říká: „Když se podíváme, jak jsme byli úspěšní s Dawn of War IIRetribution, s DLC a s úpravou a budováním armád, stejně jako s hráčskou účastí na budování celé komunity, je nám jasné, že chceme, aby se tyto prvky staly oporou třetího dílu“.

„Vidíme velký potenciál v tom, jak budete moci budovat svou vlastní obrovskou armádu, zcela dle svých potřeb a přání. Tomu se chceme věnovat především“. Když si to spojíme s několika vyjádřeními Dannyho Bilsona z E3, dostáváme přibližný obrázek toho, jak by trojka mohla vypadat. "Vaše armáda se bude třeba radikálně lišit od té mojí".

Hlavním by měla být možnost budovat armády dle svého stylu hraní. Jednotliví hráči by měli mít klidně zcela odlišné jednotky, z nichž svou drtivou sílu složí. Další sférou by měl být důraz na pocit nekonečné trvající války, v jejímž centru se nacházíte. Stejně tak by se měla hra opět o něco přílížit svému stolnímu figurkovému předobrazu. Kdy hra vyjde, toť otázka, odhadujese druhá polovina příštího roku.

Nejnovější články