Tvůrci STALKERa finišují na Kickstarteru s naštvanými kuřaty
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci STALKERa finišují na Kickstarteru s naštvanými kuřaty

10. 4. 2013 16:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Možná, že ten titulek zní, jako kdyby někdo požil příliš mnoho omamných látek různého původu, ale je to fakt, s nímž se musíte smířit. Kyjevské studio Sumom Games se opravdu skládá z lidí, kteří pracovali na STALKERovi a obsahem jejich kickstarterové kampaně opravdu je hra, v níž bojujete za kuře, které se mstí lidstvu. Ostatně, i proto se hra jmenuje Humans Must Answer.

Pravdou ale také je, že obsahově je tohle klasická, staromilská, adrenalinem (snad) nadupaná 2D střílečka s raketkou a mnoha vizuálními efekty. Stejně tak je ale pravdou i fakt, že hra vyjde tak jako tak. Oněch velmi, velmi skromných pět tisíc liber, o něž si tvůrci říkají slouží na doladění titulu a na to, aby si mohli dovolit více v rámci distribuce hry jakožto panicové v oblasti nezávislé distribuce.

Každopádně na stránkách kickstarteru, jemuž zbývá pouhých 43 hodin a pár set liber do finiše si můžete rovnou stáhnout beta demo a rozmyslet se, zda do projektu zainvestujete. Co se týče onoho kuřete, jde vlastně o vesmírnou loď, kterou pilotují naštvaní příslušníci kuřecího rodu, kteří... Oč jim jde se dozvíme prý až ze hry. A ano, loď připomíná orla, protože jde o vzor kuřat, která možná mají lehký komplex méněcennosti. Jako ke správné 2D střílečce i sem patří spousta zbraní všeho druhu, od kulometů, přes paprskové zbraně, lasery, bomby a brokovnice (?) až po... kdoví, co ještě. Takže pokud máte rádi tento styl her, můžete tvůrce podpořit.

Nejnovější články