This War of Mine umožní sdílení hráči vytvořených scénářů přes Steam Workshop
zdroj: tisková zpráva

This War of Mine umožní sdílení hráči vytvořených scénářů přes Steam Workshop

7. 10. 2015 12:11 | Téma | autor: Aleš Smutný |

11bit Studios plní slib, že budou pracovat na svém antiválečném hitu This War of Mine dlouho po vydání, k němuž došlo zhruba před rokem. Kromě toho, že se chystá konzolová verze a rozšíření vašich přeživších o děti, se autoři snaží i o podporu uživateli vytvářeného obsahu. Update 1.4 rozšíří hru o možnost sdílení hráči vytvářených scénářů skrze Steam Workshop. Jak ovšem poznamenává jeden z tvůrců hry Michal Drozdowski, tohle je teprve začátek.

„S dalšími nástroji, na kterých pracujeme, dostane moderská scéna takřka neomezené možnosti. Víme, že je to výzva. Nakonec, This War of Mine se snaží postihnout vážná témata a odhaluje syrové emoce. Jakmile hru takto otevřeme, objeví se mnoho nových typů příběhů z války. Ano, některé z nich budou směšné, ale osobně se nemohu dočkat těch, které přistoupí k tragédii války s respektem. Jsem si jistý, že lidé nosí v hlavě nápady na tisíce skvělých scénářů, které budou moci přivést k životu.“

Jak Drozdowski naznačil, tým pracuje na plnohodnotných moderských nástrojích, které budou do hry přidány s dalším updatem. V tomto se kromě sdílení scénářů objeví i nové postavy, s nimiž budete moci tvořit zase o něco rozmanitější příběhy. Kromě toho byla hra rozšířena o tureckou, korejskou a japonskou lokalizaci.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články