Star Wars Galaxies skončí s velkou parádou, budete u toho?
zdroj: tisková zpráva

Star Wars Galaxies skončí s velkou parádou, budete u toho?

30. 8. 2011 19:48 | Téma | autor: Aleš Smutný |

O tom, že MMORPG Star Wars Galaxies budou nenávratně končit, už bylo před časem rozhodnuto.

A protože se datum 15. prosince, kdy dojde k smutnému uzavření serverů, blíží, tak Sony spřádá plány, jak ještě konec téhle občas kontroverzní onlinovky ozvláštnit. Počínaje zářím se plně rozhoří galaktická občanská válka, aby v prosinci došla konečnému rozřešení a přinesla před koncem hry definitivního vítěze.

Od září se tedy začnou počítat Galactic Civil War Points, a která strana jich shromáždí nejvíc, vyhraje. Body se budou počítat pro každý server a závěrečná oslava se potáhne ve stylu vítězů, zatímco ti, kteří prohrají prý odejdou ve velkém stylu. Neutrální hráči, kteří zůstanou mimo celý konflikt také dostanou prostor, aby se s hrou rozloučili a virtuálně se opili. Kdo všechno se bude moci velké finální války zúčastnit?

Sony tvrdí, že se s koncem hry chce naposledy vrátit velké množství hráčů. K přístupu k tomu velkému eventu musíte mít k 15. září aktivní SOE All Access Game Pass nebo Game Pass nebo měsíční předplatné SWG. Pokud se vracíte, stačí zaplatit jeden měsíc předplatného na celý event. Je docela rozumné chtít alespoň tento měsíc zaplatit, protože se tak odliší ti, kteří hru celou dobu, nebo alespoň nějakou dobu, podporovali a ti, kteří by mohli být potenciálními spammery a nováčky. K celému, velmi významnému eventu si můžete přečíst oficiální prohlášení... a my ostatní můžeme začít hádat, kdo nakonec celkově zvítězí, Impérium nebo Rebelové?

Nejnovější články