Speciální edice Beyond: Two Souls nabídne bonusovou půlhodinku hraní
zdroj: tisková zpráva

Speciální edice Beyond: Two Souls nabídne bonusovou půlhodinku hraní

30. 9. 2013 13:54 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Jsme zvědaví, zda ambiciózní Beyond: Two Souls dostane slibům a očekáváním, nebo se naplní věštby skeptických proroků, kteří ve hře vidí načančaný interaktivní film. Jasno budeme mít za necelých čtrnáct dní, kdy hra vyjde nebo už tento týden, kdy bude k dispozici demo. Pokud ale patříte k fandům Davida Cage a Quantic Dream, možná předem sáhnete po speciální edici.

Video v článku vám vysvětlí, že uvnitř speciálky najdete soundtrack a videa z natáčení, respektive tvorby hry. Navíc v ní bude bonusová mise Advanced Experiments. Jelikož v Beyond: Two Souls půjde hlavně a především o příběh, nepůjde o nic, co by vám při hraní normální verze chybělo.

V rámci Advanced Experiments se Jodie a její paranormální pomocník Aiden budou potýkat se sérií úkolů, které budou spíše o celkovém zvládnutí jejich spolupráce, nežli něco, co zapadne do příběhové skládanky. Celá dodatečná část by vám měla zabrat půl hodinky, takže jde o příjemný bonus pro fandy Beyond: Two Souls a žádná fatální ztráta pro vlastníky normálních edicí.

...

Nejnovější články