Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan.cz
zdroj: tisková zpráva

Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan.cz

12. 1. 2014 16:45 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pro fanoušky a hráče World of Warcraft byl uplynulý týden docela rušný. Krom toho, že se stále objevuje víc a víc informací o chystaném datadisku Warlords of Draenor, hráčskou populaci World of Warcraft začal sužovat trojský kůň, který krade jejich Battle.net účty. WoWfan.cz shrnul dění za minulý týden a balíček informací přidává i HSfan, jenž se zaměřuje na Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Datadisk Warlords of Draenor se pomalu ale jistě blíží a objevuje se tak čím dál víc otázek na vývojáře. Každého zajímá, jak bude datadisk vypadat a jak budou fungovat jednotlivé herní mechaniky. Velké změny čekají například některé staty, mimo jiné se objeví nový Multistrike. Hodně se také debatuje o spuštění nového PvP prostředí, které nebude vyžadovat žádný gear a bude pouze o schopnostech daného hráče. V podstatě jde o inspiraci Guild Wars 2 systémem Trial of the Gladiator. Od příběhových designerů jsme se také dozvěděli, jak se dostali k nápadu cestování časem a dimenzemi, což je přesně případ Warlords of Draenor.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

I live servery s patchem 5.4.2 se ale pořád mění. Jeden hotfix kromě oprav například upravuje Shadowform a Moonkin Form, jiný zase mění talenty Death Knightů, Hunterů a Shamanů a třetí ladí obtížnost některých dungeonů. Proběhla také úprava Parental Control systému, nyní už hra nedovolí chráněnému účtu provádět reálné finanční transakce, pokud to není explicitně povoleno.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Milovníky herního světa určitě potěší příspěvky do dvou pravidelných sekcí. V průvodci po zajímavostech Azerothu se tento týden můžete podívat do Swamp of Sorrows a Blasted Lands a v soundtrackovém koutku si zase poslechnete epickou skladbu Seasons of War z původního World of Warcraft “cinematic” traileru.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na zoubek se také můžete podívat dvěma worgenským hrdinům: Dariusi Crowleymu a Liamu Greymaneovi. Pokud by to vaše po příbězích lačné buňky nenasytilo, můžete si přečíst finální kapitolu povídky Píseň ohně nebo vyzkoušet povídku Jade Clouds.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na závěr si určitě nezapomeňte přečíst recenzi právě vydaného komiksu World of Warcraft 2, který přináší velice napínavý příběh, a na jehož překladu redaktoři WoWfan.cz pracovali jako odborní konzultanti.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nesmíme zapomínat ani na novinky z multiplatformní karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft a naší partnerské stránky HSFan.cz. Nejdůležitější je samozřejmě dlouho očekávané spuštění druhé herní sezóny, které probíhá v těchto dnech. Spolu s ní by se snad měla Beta verze hry zpřístupnit už úplně všem zájemcům.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Čekání na přístup do Bety si můžete zkrátit studiem herních balíčků tří hráčů, kteří se zúčastnili Inkeeper Invitational turnaje na Blizzconu.

Nejnovější články