Novinky o WarCraft filmu a další články z WoWfan.cz
zdroj: tisková zpráva

Novinky o WarCraft filmu a další články z WoWfan.cz

7. 12. 2013 17:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Co nového se minulý týden objevilo o hrách od Blizzardu, ve fantasy světě World of Warcraft a vlastně ve všech hrách, které se týkají značky WarCraft? Přinášíme vám pravidelné týdenní shrnutí novinek a článku od našich partnerských webů WoWfan.cz a HSfan.cz.

Mezi nejžhavější novinky týdne určitě patří oznámení několik herců a hereček, kteří by se měli objevit v chystaném Warcraft filmu. Za měsíc už by se mělo začít natáčet, tak to snad konečně povede k nějakému viditelnému výsledku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Živo však bylo i okolo neoficiálních audiovizuálních materiálů z WoW. Populární streamer Swifty byl totiž zadržen policií přímo během svého vysílání! Nejspíš o nic nešlo, ale i tak by to leckoho se silnější povahou mohlo rozhodit. To česká guilda Ira Dei měla spíš opačný zážitek - jako druhé Československé guildě se jim podařilo pokořit Garroshe na Heroic a můžou tedy slavit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft je plný silných příběhů, roztodivných lokací, epické hudby a fanoušci toho všeho si na WoWfan.cz přijdou na své. Minulý týden jsme se věnovali dlouhé úkolové linii, kde se snažíte zachránit beznadějně zraněného paladina. Podívali jsme se také na další zajímavá místa v Eastern Kingdoms a připomenuli jsme si také jednu z nejlepších ambient skladeb The Gates of Ahn’Qiraj.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pro hráče Hearthstone, World of WarCraft a jiných online her může být zajímavý průzkum prováděný na Masarykově univerzitě, který mapuje chování těchto hráčů. Právě probíhá druhé kolo výzkumu a se sběrem dat můžete pomoct i vy!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Mnoho čtenářů určitě bude znát komika Conana O’Briena, ale možná ne každý tuší, že svou show rozjel i na nedávno proběhlém Blizzconu. Na aktuálních herních serverech také stále probíhají změny. Vyšel další hotfix nejnovějšího patche a evropské servery se dále spojují. Je mezi nimi i ten váš?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ani fanoušci příběhu nemusí být tento týden zklamáni. Máme tu pro vás od každého kusu něco: aktualizaci historie Arthase Menethila, přeloženou oficiální povídku Quest for Pandaria a také další díl autorské povídky Jade Clouds. Přejeme příjemné čtení. Pustit si k němu můžete třeba vtipnou píseň Welcome to the Deadmines.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Spoustu dalších informací a užitečných rad i zajímavostí ze světa World of WarCraft najdete na stránkách WoWFan.cz!

Nejnovější články