Novinky o Warcraft filmu a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Novinky o Warcraft filmu a další články z WoWfan a HSfan

8. 3. 2014 13:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pravidelné shrnutí novinek z partnerských stránek WoWfan.cz a HSfan.cz se opět věnuje nejaktuálnějším zprávám z World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Tentokrát se dozvíte novinky o natáčení Warcraft filmu, čeká vás vyhlášení soutěže, ale též shrnutí dosavadního vývoje karetní hry Hearthstone.

Na WoWfan se kolegové opět věnovali chystanému Warcraft filmu a připravili pro vás kompletní přehled všech známých informací o tomto snímku. Pokud chcete vědět více o Warcraft filmu, určitě si informace nastudujte. Neměli byste minout ani nejnovější díl WoWfan podcastu, který shrnuje všechny nejdůležitější novinky o Warlords of Draenor a MOBA hře Heroes of the Storm.

Redaktoři WoWfan sledovali i dění na sociálních sítítch a z twitteru vývojářů se dozvěděli další informace o příběhu datadisku Warlords of Draenor. Nezapomnělo se ani na hotfixy, které byly aplikovány na servery a upravily mnoho drobností ve hře.

Došlo též na aktualizaci pravidelných WoWfan sekcí: v dalším dílu Blizzard Must Be Crazy se redaktoři WoWfan podívali na první část rozsáhlé questové linie, která vás potká, když začnete hrát za Worgeny. Turistický průvodce po Azerothu vás pak zavede do tajemného Darkshore.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nezapomnělo se ani na fanoušky příběhu - kolegové aktualizovali článek o Kel’Thuzadovi, bez něhož by historie Azerothu byla úplně jiná. Podívali se také na Renda Blackhanda, jednoho z nejzajímavějších orčích náčelníků. A překladu se dočkala další kapitola povídky Quest for Pandaria. Pokud jste s WoWfanem minulý týden soutěžili o Blizzcon předměty, zkontrolujte si, zda jste nevyhráli!

Velké věci se však děly i v karetní hře Hearthstone. Betatest se blíží ke konci a plná verze hry je za dveřmi. Pokud nemáte ve všech těch alfa a beta testováních přehled, podívejte se na shrnutí dosavadního vývoje hry.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hearthstone v herní komunitě rezonuje čím dál víc, což dokazuje oznámení, že bude součástí programu IEM v Katowicích. A přestože hra ještě nevyšla, už se spekuluje o jejím dalším vývoji a budoucnosti.

Úspěch Hearthstone je pro spoustu lidí stále záhadou, proto se určitě podívejte na první i druhý díl zajímavostí o této hře. Mnohé o hře vám bude určitě jasnější i díky rozhovoru s jedním z profi hráčů.

Kromě obecných informací se kolegové z HSfan věnovali i konkrétním novinkám. Už brzy bychom se např. měli dočkat zlaté verze konkrétních hrdinů.

Pro začínající hráče začali na HSfan připravovat návody, třeba jak si levně a rychle sestavit velice silný balíček karet. Pokračovali i v rozšiřování pravidelných sekcí - podívali se třeba, která karta je legendou mezi legendami a uspořádali první Souboj Karet.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Spoustu dalších informací a zajímavostí o World of WarCraft i Hearthstone najdete na stránkách WoWFan.cz a HSfan.cz!

Nejnovější články