Nová kniha o Garroshovi a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Nová kniha o Garroshovi a další články z WoWfan a HSfan

10. 5. 2014 17:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

V dalším shrnutí novinek ze spřátelených webů WoWfan.cz a HSFan.cz se dozvíte, co se v uplynulých dnech dělo ve světech World of Warcraft a Hearthstone. Vyšla třeba nová Warcraft kniha, objevily se další novinky z datadisku Warlords of Draenor a nechybí též informace o druhé herní sezóně Hearthstone.

Datadisk Warlords of Draenor se pomalu blíží a k dispozici o něm máme čím dál více informaci. Tvůrci třeba představili nové sety předmětů, jejichž modely jsou vskutku impozantní, a dověděli jsme se víc i o změnách v Looking for Raid systému. Kromě alfa verze datadisku se ale vyvíjí i základní verze hry. Na live servery byl minulý týden aplikován další hotfix, který mění některá méně důležitá kouzla a opravuje nejrůznější chyby.

Redaktoři WoWfan se věnovali i novinkám v příběhu. Největší událostí bylo rozhodně vydání nové Warcraft knihy s názvem War Crimes, která se zaobírá vším zlým, co Azerothu provedl Garrosh Hellscream během příběhu Mists of Pandaria. Na to navazuje sekce Hrdinové, kde se v následujících týdnech dočtete o nemrtvých, kteří v tomto datadisku sehráli významnou roli.

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

Zajímavé věci se děly i v české komunitě. Už dříve se konal závod v raidování mezi nejlepšími českými guildami Black Division a Ladies First. Akce byla úspěšná, a proto se tento týden konala její rekapitulace.

Tvůrci fanstránek pokračovali v aktualizaci pravidelných sekcí. Série Turistický průvodce po zajímavých místech Azerothu se dočkala dokončení dalšího dílu, který ukončil putování napříč Kalimdorem. Těšit se však můžete ještě na zbylé tři kontinenty. Nových dílů se dočkaly i literární sekce. Překlad oficiální povídky Death from Above má již třetí díl a vyšlo i pokračování fanouškovské fikce Memento Mori.

Na závěr ještě informace o exkluzivní slevě pro všechny čtenáře WoWfan. Pokud chcete dát najevo svou lásku k World of Warcraft, můžete to udělat koupí World of Warcraft figurky, nyní exkluzivně na WoWfan.cz se slevou 40 %!

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

I pro karetní hru Hearthstone: Heroes of Warcraft byl minulý týden bouřlivý. Začala třeba druhá herní sezóna s názvem Black Temple, ve které je možné získat nové ruby karet s motivem Illidana Stormrage.

Vývojáři se samozřejmě snaží udržovat hru co nejvyváženější a do této koncepce poslední dobou neseděli příliš silní Hunteři. I proto se jejich karta Unleash the Hounds dočkala změn, které byly aplikovány v nejnovějším patchi.

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

Na spadnutí je též vydání singl player rozšíření Curse of Naxxramas a minulý týden tvůrci představili další přidanou kartu: Deaths Bite, což je zbraň s poměrně silným útokem. Nejen takovýmto kartám se bude věnovat nově vzniklý seriálu s názvem Zaostřeno na kartu, kde budou jednotlivé karty podrobně rozebrány a popsány.

Minulý týden též zahájila činnost unikátní česká Alien Nest Hearthstone Liga a po lítých zápasech přinesla první výsledky. Pokud se chcete zúčastnit něčeho podobného, tak neváhejte přijít na Alienware Blizzfan turnaj v Hearthstone, který se koná příští víkend!

Nejnovější články