Na rok 2014 se možná plánují hned dva díly série Assassin's Creed
zdroj: tisková zpráva

Na rok 2014 se možná plánují hned dva díly série Assassin's Creed

19. 12. 2013 18:35 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Navzdory očekávání mnohých se nakonec z Assassin's Creed IV: Black Flag vyloupla dost možná nejlepší hra od druhého dílu, ne-li rovnou nejlepší díl vůbec. Nic však dle zjištění Examineru nekončí – na příští rok se totiž údajně chystají hned dva další díly, jeden next-genový a druhý na nyní již minulou generaci konzolí.

Že povstanou noví asasíni bylo jasné od počátku, tržní mechanismy nedovolují nic jiného než vytěžit ji až do jejího konečného uhynutí. I producent Ubisoftu Momchil Valentinov Gindyanov ostatně už řekl, že další díly jsou "rozhodně možné".

Zdroje Examineru však na příští rok slibují hned dva nové díly, jeden zaměřený na PS3 a Xbox One, druhý na minulou generaci představovanou PS3 a Xbox 360 (o PC tradičně ani ťuk). Jde o netradiční krok, který však může být sázkou na jistotu v kontextu nejisté nové generace a skutečnost, že si next-gen platformy prozatím nepořídil úplně každý z cílových hráčů. Rovněž to však může znamenat nějaký typ HD remaku, jako v případě chystaného znovuvydání Assassin's Creed: Liberation.

Zároveň byla uvedena i další zajímavá informace, totiž že celá série je momentálně ve stavu zvažování jejich možností – jestli to však znamená novou dějovou linii, nová období či prostě zacílení na nové trhy, však není známo. 

A jako vždy platí, že tento článek se sám zničí za pět sekund že veškeré zmíněné novinky nejsou ani náznakem potvrzeny z oficiálních kruhů, taktéž nedošlo na zmínku vydání pro Wii U. V dohledné době se však určitě dočkáme dalších informací či přinejhorším oficiálního dementi.

 

Nejnovější články