Na letošní E3 se předvede Fallout 4, na Dishonored II ale zapomeňte
zdroj: tisková zpráva

Na letošní E3 se předvede Fallout 4, na Dishonored II ale zapomeňte

11. 5. 2015 14:49 | Téma | autor: Aleš Smutný |

S pozoruhodnými informacemi přišel německý server PC Games. Podle něj se letos na E3 objeví Fallout 4, ovšem zdrojem jeho informací je anonymní zdroj, takže pravost informací nejde ověřit. Nicméně, PC Games patří mezi kvalitní informační kanály a zdá se, že by tedy i anonymní zdroj měl být důvěryhodný. Tím spíše, že se letos prostě něco od Bethesdy a jejich konference na E3 čeká a co by bylo vhodnějšího, než pokračování kultovního postapokalyptického RPG?

Pokud by informace, které server dostal, byly pravdivé, Bethesda ukáže hru především za zavřenými dveřmi pro hrstku vyvolených v rámci 20-30 minut dlouhého gameplaye. Pochybuji, že by si ovšem firma nechala ujít uvedení přímo v rámci tiskové konference pro veřejnost, kde se Fallout 4 musí ukázat alespoň ve formě traileru. Ostatně, zprávy z německých stránek neříkají nic o tom, že by se hra neměla objevit na samotné konferenci ještě v nějaké další formě. Navíc, pokud tento obrázek není podvrh, na traileru pracovala produkční firma Guillerma del Tora.

Pokud jste se ale na E3 těšili na další whalepunk v podobě Dishonored II a pokud se PC Games opět nemýlí, máte smůlu. Hra se na letošní výstavě neukáže v jiné podobě, než je krátký teaser. Arkane Studios údajně potřebují víc času na práci a ještě není pořádně co ukazovat. Ačkoliv jsou obě zprávy založené na spekulacích a neověřených dohadech, není zase tak těžké jim věřit. Bethesda musí něco kutit a Fallout 4 se zdá být jediným logickým krokem.

Co se týká Dishonored II, neviděli jsme zatím nic a trochu se zdá, že nejen vývojáři, ale i samotná značka potřebuje více času. Arkane budou potřebovat přijít s něčím zcela novým, protože kapacity Dunwallu poměrně důrazně vyčerpali v základní hře a doplňujících DLC a nyní se musí nutně objevit s něčím „velkým,“ protože se nezdá, že by chtěli jen překopat hru s původními pravidly a systémy do nového prostředí, případně jen vymyslet další příběh z města. Definitivně jasno ale budeme mít až na E3, respektive těsně před ní, kdy se obvykle všechno vykecá s předstihem... Tisková konference Bethesdy se bude konat 14. června.

Nejnovější články